imah > produk > Lampu Bay tinggi > 200w LED lampu bay tinggi

bar lampu LED

Brand: inditan

Asal produk: Shenzhen, Cina

Waktos pangiriman: 5-7 poé

Kapasitas suplai: 5000 PCS / minggu

1. Desain trough siluman panganyarna pikeun circuit wiring
2. Protection kelas design IP66, beungeut luminous lem waterproof transparan High na DC panyambungna waterproof konsumsi kakuatan low
colokan 3. steel baja jeung parabot bébas asesoris instalasi
4. Super caang SMDLED jeung bentang hirup panjang 50,000+ jam
5. pangaruh hiasan anu cemerlang, hemat energi, panyalindungan lingkungan
6. lengkep lemes jeung malah sumebar lampu, ngarengsekeun masalah luminous henteu rata
7. kacaangan High, kakuatan low, hirup lila, instalasi gampang, produksi kacida customizable

 


Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
* Subject:
* Surelek:
  • ngaran:

  • telepon:

  • *Pesen: