imah > produk > Lampu Bay tinggi > 200w LED lampu bay tinggi

LED bohlam jagong

Brand: inditan

Asal produk: Shenzhen, Cina

Waktos pangiriman: 5-7 poé

Kapasitas suplai: 5000 PCS / minggu

1. Input DC12V, cocog pikeun tanaga surya sarta batré-Powered
2. aluminium perumahan murni pikeun dissipation panas alus tur aman
hemat 3. Energi, dibandingkeun lampu fluoresensi tradisional dina kaayaan panerangan sarua, simpen nepi ka 70% ~ 80%
4 . noise low, teu UV jeung radiasi infra red, a aman tiis-lampu sumber
5. hirup Super lila bentang nepi ka 50,000hours, sapuluh kali nepi ka tradisional nyimpen-énergi lampu
6. instalasi Mudah sarta pamakéan konvensional, ngagantian langsung tina bohlam tradisional jeung low pamiaraeun

 

Jagung informasi lampu produk LED
kakuatan: model:                input:                 LED Chips brand: Chips LED: Lampu Holder: Ukuran produk: jaminan: Sertipikat:
5w Jagung-DL-5W DC 12V SMD 5730 24pcs E26 / E27


Mangga ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.
* Subject:
* Surelek:
  • ngaran:

  • telepon:

  • *Pesen: