Home > Products > Lampu Bay dhuwur > 200W lampu bay dhuwur

LED bohlam jagung

Brand: Dera

Asal Product: Shenzhen, China

Wektu kiriman: 5-7 dina

Kapasitas sumber: 5000 pcs / minggu

1. Input DC12V, cocok kanggo energi solar lan baterei-powered
2. aluminium omah Pure kanggo boros panas apik lan aman
daya 3. Energy, dibandhingake lampu neon tradisional ing kawontenan katerangan padha, nyimpen nganti 70% ~ 80%
4 . gangguan Low, ora UV lan radiasi infra abang, aman kadhemen-cahya sumber
5. urip Super dawa jengkal nganti 50,000hours, kaping sepuluh kanggo tradisional nyimpen energi lamp
6. instalasi Gampang lan nggunakake conventional, panggantos langsung saka bohlam tradisional lan kurang pangopènan

 

JAGUNG INFORMASI LAMP PRODUCT LED
Power: model:                input:                 LED Kripik account: Kripik LED: Lamp Nduwèni: Size Product: Warranty: certificate:
5W Jagung-DL-5W DC 12V SMD 5730 24pcs E26 / E27


Mangga aran gratis kanggo menehi priksaan ing formulir ing ngisor iki. We reply kowe ing 24 jam.
* Subject:
* Email:
  • jeneng:

  • telpon:

  • *Pesen: